Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Er kan bij ons niet meer gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven zoals je van ons gewend was! Is er geen plek, start dan vast met een drankje.
Uiteraard kan er ook worden afgehaald.

Producten

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij nog steeds iedere dag naar het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij met dagverse producten werken en bijna alles huisgemaakt is.

Vleesch

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij nog steeds iedere dag naar het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij met dagverse producten werken en bijna alles huisgemaakt is. Of het nu één van onze award winning gastro-burgers is of een selectie uit onze Dry Aged kast, onze producten zijn zoals je ze mag verwachten. Met jarenlange ervaring weet ons keuken team hoe ze de allerbeste hamburgers, gemarineerde buikspek of de Dry Aged specials kunnen bereiden.

Wagyu

Wagyu Beef staat wereldwijd bekend als het meest bijzondere stukje vlees door zijn malsheid en sappigheid. Bij Ter Marsch & Co werken wij met dit prachtproduct. Benieuwd waarom Wagyu zo bijzonder is?

Ik wil meer weten

Dry aged

Bij Ter Marsch & Co bereiden wij ons vlees met aandacht en toewijding. Wij hebben in Ter Marsch & Co een speciale Dry Aged kast staan waar wij onze stukken vlees te drogen hangen. Lees mee hoe dit nu exact werkt en waarom dat nou zo gruwelijk lekker is.

Ik wil meer weten

Geschiedenis hamburger

Is de hamburger nou een Amerikaans concept of komt het simpelweg uit Hamburg in Duitsland? En hoe is eigenlijk de hamburger ontstaan? Het team van Ter Marsch & Co kon uren hier over discussiëren en waren allemaal erg nieuwsgierig. Klik hier voor het antwoord.

Ik wil meer weten

Keuken filosofie

Kanen, knagen, hooien, grazen. Schaften, makken, pruimen, prakken. Bunkeren, bikken, happen, slikken. Hakkelen, hachelen, peuzelen, lossen en laaie. Rotterdammers doen het gaarne. Zolang het maar geen tafelen wordt en zeker niet met mes en vork. Met de complimenten van de chef, dat is die bolle met die badmuts, en dat maffe schortje voor.

-J. Deelder

Ik wil meer weten

Story

Ter Marsch & Co kent een geschiedenis van ruim 125 jaar, de sporen en visie van vroeger zijn nog altijd merkbaar en als je goed kijkt.. zichtbaar.1890
De naam Ter Marsch & Co is afkomstig uit 1890; destijds “Fabriek van de Verduurzaamde Vleeschwaren” die zich huisvestte in 1890 op Witte de Withstraat 70. Juist, het pand waar het bedrijf nu nog altijd zit! Een aantal uiterlijke kenmerken zijn binnen het pand bewaard gebleven. We nemen je graag mee 125 jaar geleden, ontmoet de Rotterdamse familie Ter Marsch. "klik op ik wil meer weten"2016
Anno 2016 streven wij nog altijd naar dezelfde visie als 125 jaar geleden. Hedendaags midden in het bruisende centrum van Rotterdam zijn wij 7 dagen in de week geopend voor lunch, borrel en diner. Persoonlijke aandacht, humor en ongedwongen genieten van awardwinning burgers, een goudgele rakker, een mooi glaasje witte Bordeaux of één van onze perfect served gin-tonic’s.

Ik wil meer weten

Awards

Al sinds de opening in 2014 zijn de hamburgers van Ter Marsch & Co onder de aandacht gekomen in binnen- en buitenland. Na verscheidene nationale titels zijn wij uitgenodigd op de World Food Championships om deel te nemen aan World Best Burger in Florida, USA. Wil je weten hoe dit is verlopen?

Ik wil meer weten

Media

The Gojira onverslaanbaar

The Gojira onverslaanbaar

> Lees het hele artikel
Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit

Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit

> Lees het hele artikel
Ter Marsch & Co wint Lekkerste Frietje

Ter Marsch & Co wint Lekkerste Frietje

> Lees het hele artikel


Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Er kan bij ons niet gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven! Is er geen plek, start dan vast met een drankje aan de bar. Onze borrelkaart stilt je eerste trek.

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 12u de deur en blijft het keukenteam tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelfs een uurtje langer. De bar blijft open tot gezellig laat!

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam

Jobs

Vacatures

Ga jij aan de slag met Award Winnende Burgers? Check dan snel onderstaande vacatures.

Wie gaat er met onze Award winnende Burgers aan de slag? Ons keukenteam zoekt versterking! Stuur je briefje en CV naar info.rotterdam@termarschco.nl

Solliciteer direct

Open sollicitatie

Werken in de keuken of in de bediening? Wij zijn altijd wel op zoek naar personeel. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Dhr. Mw.
* verplicht
Ter Marsch & Co 2017 - Realisatie: ESENS DESIGN