Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamTer Marsch&Co - KalverstraatBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Er kan bij ons niet meer gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven zoals je van ons gewend was! Is er geen plek, start dan vast met een drankje.
Uiteraard kan er ook worden afgehaald.

Farm to table

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij nog steeds iedere dag naar het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij met dagverse producten werken en bijna alles huisgemaakt is.Check video

Vleesch

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij iedere dag naar de hoogst haalbare kwaliteit. De liefde voor vee en smakelijk vlees is van generatie op generatie overgedragen. Het goede leven van het land proef je terug in ons Nederlandse vlees.

Bij Ter Marsch & Co werken wij met Nederlandse runderen van twee rassen; ons vleesch is van Limousin of Blonde d'Aquitaine koeien. Daarnaast maken wij combinaties met het Japanse Wagyu Beef een rundvlees wat bekend staat om zijn exclusieve en smaakvolle eigenschappen. De Nederlandse runderen worden in alle rust grootgebracht en volgens familie tradities verzorgd op de eigen boerderijen in Twente. De runderen hebben met hun 300 tot 350kg een relatief laag gewicht waardoor het mooie jonge vet zorgt voor die bijzondere smaak. Wij geven om onze dieren, we behandelen ze met respect en zorgen goed voor ze. Door de goede samenwerking met de boeren, mesterijen het slachthuis en onze slager hebben wij de hele keten in eigen hand en serveren wij top kwaliteit vleesch. Met de jarenlange ervaring van ons keukenteam weten zij hoe ze de allerbeste hamburgers, gemarineerde buikspek of de Dry Aged steaks kunnen bereiden.


certificeert certificeert

Zorg van boer
tot burger

Onze runderen selecteren we uit het Limousin en Blonde d’Aquitaine ras. Onze dieren worden met respect behandeld en wij zorgen goed voor ze. De kalveren worden grootgebracht door de moeder koe en in onze ruime open stallen zijn kleine groepen runderen samen zodat er een goede onderlinge gelijkheid ontstaat.

Ik wil meer weten

Boerderij

Op een twintigtal boerderijen worden vleesrunderen gemest voor het vlees dat wij gebruiken. Deze vleesveehouders houden hun dieren in ruime diervriendelijke stallen. De runderen liggen tevreden op een dik pak stro.

Ik wil meer weten

Fokkerij

Het fokken met vleesvee, ook wel zoogkoeienhouderij genoemd, is in Nederland de meest natuurlijke veehouderij. Wanneer de jonge koeien tussen twee en drie jaar oud zijn, krijgen ze hun eerste kalfje. Dit is altijd een spannend moment.

Ik wil meer weten

Slachterij

In ons moderne kleinschalige slachthuis zijn twee zaken ontzettend belangrijk. Respect voor het dier dat geslacht wordt en hygiëne tijdens het slachtproces. Dieren die geslacht worden komen bijna allemaal uit de buurt.

Ik wil meer weten

Fries

DE BOER EN DE AARDAPPEL

DE BOER EN DE AARDAPPEL

Het begint bij een Nederlandse boer die van generatie op generatie aardappelen verbouwt. Iedere dag worden de aardappelen rechtstreeks van de boer in grote zakken naar onze winkel gebracht om ze ter plekke te snijden tot verse frieten.

> Lees meer
DE BESTE KWALITEIT VOOR ONZE GASTEN

DE BESTE KWALITEIT VOOR ONZE GASTEN

Bij alles wat we doen bij Ter Marsch & Co staat de kwaliteit van onze producten voorop. Zo ook voor onze verse frieten wat niet eindigt bij de oogst van onze aardappels.

> Lees meer
ECHTE VERSE FRIET

ECHTE VERSE FRIET

In onze winkel worden de aardappelen dagelijks met de hand gesneden tot verse frieten. Daarna worden ze voorgebakken zodat de aardappel voorgaard en daarna mogen ze afkoelen.

> Lees meer


Story

Ter Marsch & Co kent een geschiedenis van ruim 125 jaar, de sporen en visie van vroeger zijn nog altijd merkbaar en als je goed kijkt.. zichtbaar.GESCHIEDENIS HAMBURGER
Is de hamburger nou een Amerikaans concept of komt het simpelweg uit Hamburg in Duitsland? En hoe is eigenlijk de hamburger ontstaan? Het team van Ter Marsch & Co kon uren hier over discussiëren en waren allemaal erg nieuwsgierig. Klik hier voor het antwoord.

KEUKEN FILOSOFIE
Kanen, knagen, hooien, grazen. Schaften, makken, pruimen, prakken. Bunkeren, bikken, happen, slikken. Hakkelen, hachelen, peuzelen, lossen en laaie. Rotterdammers doen het gaarne. Zolang het maar geen tafelen wordt en zeker niet met mes en vork. Met de complimenten van de chef, dat is die bolle met die badmuts, en dat maffe schortje voor.

-J. Deelder
1890
De naam Ter Marsch & Co is afkomstig uit 1890; destijds “Fabriek van de Verduurzaamde Vleeschwaren” die zich huisvestte in 1890 op Witte de Withstraat 70. Juist, het pand waar het bedrijf nu nog altijd zit! Een aantal uiterlijke kenmerken zijn binnen het pand bewaard gebleven. We nemen je graag mee 125 jaar geleden, ontmoet de Rotterdamse familie Ter Marsch. "klik op ik wil meer weten"2016
Anno 2016 streven wij nog altijd naar dezelfde visie als 125 jaar geleden. Hedendaags midden in het bruisende centrum van Rotterdam zijn wij 7 dagen in de week geopend voor lunch, borrel en diner. Persoonlijke aandacht, humor en ongedwongen genieten van awardwinning burgers, een goudgele rakker, een mooi glaasje witte Bordeaux of één van onze perfect served gin-tonic’s.


Ik wil meer weten


Awards

Al sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Na het winnen van vele verschillende nationale en internationale titels door de jaren heen behoort Ter Marsch & Co tot een iconische bestemming.

Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’.

Ik wil meer weten

Beste Burger van Nederland; een landelijke onderscheiding waar jaarlijks om gestreden wordt op de Horeca vakbeurs Horecava. Voor deze competitie creëerden wij een vrouwvriendelijke burger in een iets kleiner formaat “de Burgeresse’.

Ik wil meer weten

In 2016 ging Esquire Magazine op zoek naar de beste burgerbar van Amsterdam en uit tientallen zaken werd unaniem Ter Marsch & Co gekozen. Toen de burgerredactie van Esquire in 2016 drie verschillende burgers proefde...

Ik wil meer weten

In 2015 behaalde Ter Marsch & Co als één van de 150 deelnemers tijdens de wereldkampioenschappen de 12e plaats in de categorie “World’s Best Hamburger”. Maandenlange voorbereidingen, proeven, testen en trainen.


Ik wil meer weten

Ter Marsch & Co winnaar lekkerste hamburger van Nederland Burgerspecialist blinkt opnieuw uit tijdens Horecava 2020 met Koreaanse burger ‘The Gojira’ werd maandag 13 januari tijdens de horeca vakbeurs Horecava in Amsterdam unaniem als lekkerste...

Ik wil meer weten

Het frietje van bar Ter Marsch & Co is tijdens de Horecava 2020 uitgeroepen tot het Lekkerste Frietje 2020. Ter Marsch & Co verraste de jury met ‘Sweet Fries of Mine’. friet van zoete aardappel, gecombineerd met...


Ik wil meer weten

Media

The Gojira onverslaanbaar

The Gojira onverslaanbaar

> Lees het hele artikel
Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit

Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit

> Lees het hele artikel
Ter Marsch & Co wint Lekkerste Frietje

Ter Marsch & Co wint Lekkerste Frietje

> Lees het hele artikel


Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Beste Burgerlover, leuk dat je wilt langskomen in deze moeilijke corona tijd, wij waarderen dit zeer. Er kan bij ons worden gereserveerd op het moment van aankomst aan de deur. Nu ten tijde van de lockdown voor restaurants zijn wij dagelijks geopend voor afhaal van 17:00 tot 21:00

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 17u de deur en blijft het keukenteam tot 21u.

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam

Jobs

Vacatures

Ga jij aan de slag met Award Winnende Burgers? Check dan snel onderstaande vacatures.

Wie gaat er met onze Award winnende Burgers aan de slag? Ons keukenteam zoekt versterking! Stuur je briefje en CV naar info.rotterdam@termarschco.nl

Solliciteer direct

Open sollicitatie

Werken in de keuken of in de bediening? Wij zijn altijd wel op zoek naar personeel. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Dhr. Mw.
* verplicht
Ter Marsch & Co 2020 - Realisatie: ESENS DESIGN