Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamCafé Ter MarschBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Producten

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij nog steeds iedere dag naar het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij met dagverse producten werken en bijna alles huisgemaakt is.

Vleesch

Bij Ter Marsch & Co staat vleesch al 125 jaar centraal en streven wij nog steeds iedere dag naar het hoogst haalbare. Dit betekent dat wij met dagverse producten werken en bijna alles huisgemaakt is. Of het nu één van onze award winning gastro-burgers is of een selectie uit onze Dry Aged kast, onze producten zijn zoals je ze mag verwachten. Met jarenlange ervaring weet ons keuken team hoe ze de allerbeste hamburgers, gemarineerde buikspek of de Dry Aged specials kunnen bereiden.

Wagyu

Wagyu Beef staat wereldwijd bekend als het meest bijzondere stukje vlees door zijn malsheid en sappigheid. Bij Ter Marsch & Co werken wij met dit prachtproduct. Benieuwd waarom Wagyu zo bijzonder is?Ik wil meer weten

Dry aged

Kanen, knagen, hooien, grazen. Schaften, makken, pruimen, prakken. Bij Ter Marsch & Co bereiden wij ons vlees met aandacht en toewijding. Wij hebben in Ter Marsch & Co een speciale Dry Aged kast staan waar wij onze stukken vlees te drogen hangen. Lees mee hoe dit nu exact werkt en waarom dat nou zo gruwelijk lekker is.

Hakkelen, hachelen, peuzelen, lossen en laaie. Rotterdammers doen het gaarne. Zolang het maar geen tafelen wordt en zeker niet met mes en vork. Met de complimenten van de chef, dat is die bolle met die badmuts, en dat maffe schortje voor.

-J. Deelder

Ik wil meer weten

Geschiedenis hamburger

Is de hamburger nou een Amerikaans concept of komt het simpelweg uit Hamburg in Duitsland? En hoe is eigenlijk de hamburger ontstaan? Het team van Ter Marsch & Co kon uren hier over discussiëren en waren allemaal erg nieuwsgierig. klink hier voor het antwoord.

Ik wil meer weten

Keuken filosofie

Kanen, knagen, hooien, grazen. Schaften, makken, pruimen, prakken. Bunkeren, bikken, happen, slikken. Hakkelen, hachelen, peuzelen, lossen en laaie. Rotterdammers doen het gaarne. Zolang het maar geen tafelen wordt en zeker niet met mes en vork. Met de complimenten van de chef, dat is die bolle met die badmuts, en dat maffe schortje voor.

-J. Deelder

Ik wil meer weten

StoryAmsterdam - Al in 1890 opende Ter Marsch & Co. zijn deuren als winkel van de Fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren aan de Witte de Withstraat 70 in Rotterdam.

Anno 2016 zijn wij ook te vinden in Amsterdam! Wij zijn een bar en restaurant, waar goed vlees nog steeds centraal staat. Je kunt bij ons terecht voor lunch, diner en uiteraard voor de borrel.Ik wil meer weten

Awards

Onlangs zijn wij opnieuw in de prijzen gevallen voor Beste Burger Bar Amsterdam 2016!

Al sinds de opening in 2014 zijn de hamburgers van Ter Marsch & Co onder de aandacht gekomen in binnen- en buitenland. Na verscheidenen nationale titels zijn wij uiteindelijk uitgenodigd op het World Championships Hamburgers in Florida, USA. Wil je weten hoe dit is verlopen?

Ik wil meer weten

Media

Droom wordt werkelijkheid; onze eigen bakkerij!

Droom wordt werkelijkheid; onze eigen bakkerij!

> Lees het hele artikel
Je wordt knetter van de bloemtoppen, niet van de bladeren

Je wordt knetter van de bloemtoppen, niet van de bladeren

> Lees het hele artikel
Esquire weet het zeker; Ter Marsch & Co is de beste burgerbar van Amsterdam!

Esquire weet het zeker; Ter Marsch & Co is de beste burgerbar van Amsterdam!

> Lees het hele artikel


Contact

TerMarsch&Co - Amsterdam


Vijzelstraat 4 Amsterdam

+31 (0)6 27 89 50 09
info.amsterdam@termarschco.nl

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

11:00 - 01:00 (keuken 12:00 - 22:00)
11:00 - 01:00 (keuken 12:00 - 22:00)
11:00 - 01:00 (keuken 12:00 - 22:00)
11:00 - 01:00 (keuken 12:00 - 22:00)
11:00 - 02:00 (keuken 12:00 - 23:00)
11:00 - 02:00 (keuken 12:00 - 23:00)
11:00 - 01:00 (keuken 12:00 - 22:00)

Bereikbaarheid Amsterdam

Bij ons op de Vijzelstraat nummer 4 gelegen kun je tot 22:00 u bij ons kanen, en op vrijdag en zaterdag tot 23:00, daarna blijft de tap voor je open kun je kiezen uit een selectie kleine hapjes. Dagelijks openen wij om 10:00 voor een kopje koffie met wat lekkers. Om 12:00 opent de keuken die open blijft tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelf een uurtje langer tot 23u. De bar blijft daarna gewoon gezellig open tot laat!

Bij ons geen reserveringen, je schuift gewoon gezellig aan.

Wij zijn waanzinnig makkelijk te bereiken met het OV, stap vanaf Amsterdam Centraal gewoon in tram 16 of 24 en stap er bij Muntplein weer uit.

Kaart Amsterdam

Ter Marsch Amsterdam

Jobs

Vacatures

Hieronder staan de huidige vacatures. Klik om te solliciteren!

Wie gaat er met onze Award winnende Burgers aan de slag? Ons keukenteam zoekt versterking! Stuur je briefje en CV naar info.amsterdam@termarschco.nl

Solliciteer direct

Open sollicitatie

Werken in de keuken of in de bediening? Wij zijn altijd wel op zoek naar personeel. Meld je nu aan met onderstaand formulier. Antwoord binnen 24 uur.

Dhr. Mw.
* verplicht
Ter Marsch & Co 2016 - Realisatie: Esens Design