Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamTer Marsch&Co - KalverstraatBakery Ter Marsch
Other stores

Er kan bij ons niet meer gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven zoals je van ons gewend was! Is er geen plek, start dan vast met een drankje.
Uiteraard kan er ook worden afgehaald.

Farm to table

For over 125 years Ter Marsch & Co works with the most exclusive products of the highest quality available. Our guests have high appreciation for our products, the great feeling of casual hospitality and the lively but unconstrained atmosphere.



Watch the video

Meat

Our business revolves around high quality meat and plays an integrated part in our menus. Whether it is one of our fine gastronomic hamburgers or a selection of high quality steaks from our Dry Aged cabinet. Our products reassure meat, as meat should be. With numerous years of experience, our chefs prepare the very best burgers and know the ‘secret’ ingredients to prepare the marinades and sauces to perfection


certificeert certificeert

Zorg van boer
tot burger

Onze runderen selecteren we uit het Limousin en Blonde d’Aquitaine ras. Onze dieren worden met respect behandeld en wij zorgen goed voor ze. De kalveren worden grootgebracht door de moeder koe en in onze ruime open stallen zijn kleine groepen runderen samen zodat er een goede onderlinge gelijkheid ontstaat.

I'd like to know more

Boerderij

Op een twintigtal boerderijen worden vleesrunderen gemest voor het vlees dat wij gebruiken. Deze vleesveehouders houden hun dieren in ruime diervriendelijke stallen. De runderen liggen tevreden op een dik pak stro.

I'd like to know more

Fokkerij

Het fokken met vleesvee, ook wel zoogkoeienhouderij genoemd, is in Nederland de meest natuurlijke veehouderij. Wanneer de jonge koeien tussen twee en drie jaar oud zijn, krijgen ze hun eerste kalfje. Dit is altijd een spannend moment.

I'd like to know more

Slachterij

In ons moderne kleinschalige slachthuis zijn twee zaken ontzettend belangrijk. Respect voor het dier dat geslacht wordt en hygiëne tijdens het slachtproces. Dieren die geslacht worden komen bijna allemaal uit de buurt.

I'd like to know more

Story

The history of Ter Marsch & Co dates back to the 1890’s. Tracks and traces are still visible up until today. Let us share the story of the Ter Marsch family and how we are still working every day to keep the spirit of this family alive.



HISTORY HAMBURGER
Is the hamburger an original concept from the US or was the hamburger born in the German city of Hamburg? And how did the burger make its way to our plates in its shape that we are familiar with today? The team of Ter Marsch & Co were stuck in discussions for years, therefor we did some thorough investigation to close this discussion for once and for all. The History Of the Burger.

KITCHEN PHILOSOPHY
Hier komt een quote/stukje tekst van de serie Neflix ‘Cooked’, aflevering ‘Meat’.




1890
The name of the bar-restaurant was inspired by the original ‘Fabriek der Verduurzaamde Vleeschwaren’, translated as Factory for Preserved Meats. This was an old fashioned term for a high quality butcher shop. This Factory for Preserved Meats was located on Witte de Withstreet 70, the exact location where the bar-restaurant is located now. You can find a number of physical features in Ter Marsch & Co displaying the history of the butcher shop of the family Ter Marsch of 125 years ago.



2016
In modern days we still strive towards the same goal as the family Ter Marsch in the 1890’s. We are located in the original building, which is now part of the city area that is known for its great atmosphere and liveliness with all sorts of bars, restaurants and art galleries. We are open 7 days a week for lunch, dinner and after dinner drinks. A personal touch, a bit of cheeky humor, unconstrained gratification of award-winning burgers, a fine craft beer, a beautiful glass of white Bordeaux or one of our perfectly served Gin & Tonic’s.


I'd like to know more


Awards

Ever since the opening of the bar-restaurant Ter Marsch & Co back in 2014, especially our hamburgers have been getting a lot of public attention nationally and internationally. After a number of national awards, we were asked to participate in the World Food Championships in Florida, USA.

Would you like to know how we got there and how it went?

Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’.

I'd like to know more

Beste Burger van Nederland; een landelijke onderscheiding waar jaarlijks om gestreden wordt op de Horeca vakbeurs Horecava. Voor deze competitie creëerden wij een vrouwvriendelijke burger in een iets kleiner formaat “de Burgeresse’.

I'd like to know more

In 2016 ging Esquire Magazine op zoek naar de beste burgerbar van Amsterdam en uit tientallen zaken werd unaniem Ter Marsch & Co gekozen. Toen de burgerredactie van Esquire in 2016 drie verschillende burgers proefde...

I'd like to know more

In 2015 behaalde Ter Marsch & Co als één van de 150 deelnemers tijdens de wereldkampioenschappen de 12e plaats in de categorie “World’s Best Hamburger”. Maandenlange voorbereidingen, proeven, testen en trainen.


I'd like to know more

Ter Marsch & Co winnaar lekkerste hamburger van Nederland Burgerspecialist blinkt opnieuw uit tijdens Horecava 2020 met Koreaanse burger ‘The Gojira’ werd maandag 13 januari tijdens de horeca vakbeurs Horecava in Amsterdam unaniem als lekkerste...

I'd like to know more

Het frietje van bar Ter Marsch & Co is tijdens de Horecava 2020 uitgeroepen tot het Lekkerste Frietje 2020. Ter Marsch & Co verraste de jury met ‘Sweet Fries of Mine’. friet van zoete aardappel, gecombineerd met...


I'd like to know more

Media

Burgerlover sweater of 9 lemons

Burgerlover sweater of 9 lemons

> Read the full article
Burgerlover sweater of 9 lemons

Burgerlover sweater of 9 lemons

> Read the full article
Burgerlover sweater of 9 lemons

Burgerlover sweater of 9 lemons

> Read the full article


Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

We don’t do reservations; but on a first come, first serve basis. But there is enough space to start at the bar with a drink or a small snack.

Facebook Instagram

OPENING HOURS

12:00 - 01:00 (kitchen till 22:00)
12:00 - 01:00 (kitchen till 22:00)
12:00 - 01:00 (kitchen till 22:00)
12:00 - 01:00 (kitchen till 22:00)
12:00 - 02:00 (kitchen till 23:00)
12:00 - 02:00 (kitchen till 23:00)
12:00 - 01:00 (kitchen till 22:00)

Accessibility Rotterdam

You can find us at Witte de Withstreet number 70. Our kitchen is open until 22:00, on Friday and Saturday our kitchen is open until 23:00. We start our day at 12:00, seven days a week.

There is a parking lot close by named Parking Westblaak. For public transport you can hop on the tram of the subway and hop off at Beurs or Eendrachtsplein.

Map Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam

Jobs

Vacancies

Who's going to work with our award-winning burgers?

Our kitchen team is looking for reinforcements. Send your letter and CV to info.rotterdam@termarschco.nl

Apply now

Open application

Working in the kitchen or in the serving? We are always looking for staff. Apply for a job now using the form below. Answer within 24 hours.

Mr. Ms.
* required
Ter Marsch & Co 2020 - Realisation: ESENS DESIGN