Ter Marsch & Co wint 'Best Burger Benelux' wedstrijd 2021

Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft zojuist - voor de tweede maal op rij - de titel: Best Burger Benelux gewonnen. Ter Marsch & Co won de eerste prijs in de categorie 'Meat Based' met de Mexicaans geïnspireerde 'The Holy Moly hamburger'. De vakjury was unaniem dat de hamburger van Ter Marsch & Co uitblonk in smaak, creativiteit, originaliteit, uitstraling -en presentatie. Binnenkort staat 'The Holy Moly burger' op de kaart bij alle Ter Marsch & Co vestigingen. In 2020 won Ter Marsch & Co ook al de eerste prijs met de Koreaanse Gojiri burger.

BURGER BATTLE
De hamburgerwedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de BBB horecavakbeurs in Maastricht, waarbij Ter Marsch & Co door de jaren heen al meerdere prijzen heeft gewonnen. De luxe hamburger heeft de laatste jaren een sterke opmars doorgemaakt. Bijna elk succesvol horecabedrijf heeft een moderne variant van de klassieke Amerikaanse hamburger op de menukaart staan. Van classics tot Korean fusion burgers en van 100% plant-based tot luxe over-the-top burgers met bladgoud en foie gras. De vakjury bestaat dit jaar uit celebrity Chef Pierre Wind, Servais Tielman van het maastrichtse michelinster restaurant Beluga Loves You, Robin Bravenboer, bekend van onder andere de Baja Beachclub & Crazy Piano's, Thomas Mémurlin van de Belgische burgerketen The Huggy’s Bar en Herman Hell van de Hells Kitchen Horeca Groep. Zij beoordeelden de deelnemende finalisten op een op samenspel van smaken, creativiteit, keuze van ingrediënten, originaliteit, uitstraling en presentatie. Volgens de vijfkoppige jury was de presentatie van The Holy Moly tot in de puntjes uitgevoerd. Bovendien is er tot in de kleinste details nagedacht over een kloppend totaalplaatje. De jury beoordeelde de burger als een ware smaakexplosie, origineel, verrassend en zeer uitgebalanceerd met een waanzinnige presentatie.

VIVA LA MEXICO
Chef-koks Andy Hoogvliets en Mitch Kramer van Ter Marsch & Co lieten zich dit jaar inspireren door de streetfood cultuur in Mexico City. The Holy Moly burger wordt geserveerd op een gladde brioche met een patty van Japans Wagyu vlees. De burger is belegd met zoetzure tomatilo tomaat/pickel, koriander avocado mole, chorizocrème, limoen jarritos crème, crispy zwoerd, pica cheddar en carnitas Guajillo chili van buikspek. De Mexicaanse levensstijl draait om eten. Gezinnen komen samen voor 'comida', het avondeten, en bij feesten speelt eten een belangrijke rol. Overal zie je straatverkopers in Mexico. De intense en sterke smaken van de Mexico foodcultuur heeft TM&CO vervolgens vertaald naar een hamburger die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

PRIJZENKAST
Al sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Na het winnen van vele verschillende nationale en internationale titels kan Ter Marsch & Co worden bestempeld als iconische hamburgerbestemming. Met het behalen van deze nieuwe prijs bewijst Ter Marsch & Co wederom tot de beste burgerspecialisten van Nederland en daar buiten te horen. Eerder al won de boetiek burgerbar de prijs voor beste burger én het lekkerste frietje van Nederland tijdens de Horecava. De prijswinnende ‘The Holy Moly’ staat is binnenkort verkrijgbaar, check de socials van Ter Marsch & Co wanneer je 'The Holy Moly' kunt bestellen.

Deze prijswinnende gerechten bestel je bij Ter Marsch & Co.


Bekijk het volledige persbericht >< Terug naar het overzicht
Mexicaanse burger beste burger Benelux