Ter Marsch & Co opent restaurant in Utrecht

Burgerrestaurant Ter Marsch & Co, in 2014 opgericht door Pim de Lange, heeft na Amsterdam (twee locaties) en Rotterdam (één locatie) een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. De Koreaanse Gojira-burger van Ter Marsch & Co won meerdere prijzen en de friet van Ter Marsch & Co werd eerder bekroond tot de beste friet van Nederland.


Ter Marsch & Co: interieur met veel kleur


Net als de andere drie vestigingen, valt Ter Marsch & Co in Utrecht op door het eclectische ex- en interieur. De zaak in Utrecht heeft de herkenbare Ter Marsch & Co stijl, met veel kleur. De nieuwste Ter Marsch & Co is gevestigd in hartje centrum in een monumentaal pand, aan de straat Voor Clarenburg. Het terras met felblauwe luifel, rode tafeltjes en retro klapstoeltjes doet denken aan Franse bistro. Binnen zijn zestien zitplekken, waarvan zes aan de bar. Het terras herbergt nog eens dertig plaatsen.

impressie Ter Marsch in Utrecht

 

Ter Marsch & Co: winnende burgers en friet

Ter Marsch & Co won met de burgers en frietgerechten nationale en internationale prijzen. Op het menu staan de winnaars zoals de Gojira burger en frieten ‘Fries of Mine’. Daarnaast zijn er nog meer opties voor vlees, vis of vega liefhebbers. Ook de kaaskroketten ontbreken niet op het menu. Ook is er het eigen gebrouwen IPA bier “Crazy Daisy”.

Humor speelt een belangrijke rol bij Ter Marsch & Co Bij de entree van Ter Marsch & Co Utrecht staat een lachspiegel die direct 'de toon' zet. Humor is ook doorgevoerd in de kleine details. Van de team t-shirt met de slogan ‘F*ck your diet’ tot een schoonmaakdoekje voor je handen in een roze verpakking met als opschrift ‘For Big Mouths only’, een knipoog naar een condoom. Bij de burgers zit een servetje met beschrijving en illustraties hoe je een hamburger moet eten. Want ..dat blijft altijd een uitdaging, volgens eigenaar De Lange.

 

Ter Marsch & Co: burger en friet

The Gorija

Winnaar beste hamburger Benelux 2020
Winnaar beste hamburger Nederland 2020

The Gojira is een burger burger van 100 procent dry-aged beef. Beter gezegd, twee burgers want twee slides per couvert belegd met pulled pork, geroosterde buikspek, een zoetzuur van komkommer, rode ui, paksoi, gochujang, yuzumanuka honing, een crumble van nori (zeewier) en cassave op een bun.


Sweet fries of mind

Winnaar beste friet 2020

Het frietje ‘Sweet Fries of Mine’ van zoete aardappel-friet, is gecombineerd met mayonaise van zwarte wintertruffel, Parmezaanse kaas, kaas-pinda-crumble, gedroogde Hollandse worst en gefrituurde peterselie.

 

Bron: https://www.entreemagazine.nl/ter-marsch-and-co-opent-vierde-restaurant-in-utrecht< Terug naar het overzicht
Hamburger restaurant Utrecht