Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Interview met NU.nl

Kwalitatief goede burger wordt concurrent van Big Mac

"McDonald's lijdt onder de kleine jongens", stelt De Lange. "Tegenwoordig kunnen mensen alles googelen, ze kunnen precies zien wat er in bepaalde producten zit. Mensen willen geen e-nummers en andere kunstmatige toevoegingen in hun voedsel. Wel willen ze betalen voor kwaliteit. Liever geeft men meer uit aan een kwalitatieve burger die wat meer kost. Dat wil ik ook meegeven aan andere restaurants: durf geld voor je burger te vragen. De prijs van kwalitatieve producten mag je doorberekenen aan de consument."

"Het is belangrijk dat je goede ingrediënten gebruikt. Voor ons vlees hebben we een samenstelling gemaakt van het beste vlees. We gebruiken little gem-sla in plaats van romaine en geen watertomaten, maar Spaanse tomaten. Sauzen maken we zelf. Belangrijk is dat alles in balans is en dat je in één hap proeft."

De Lange ziet zure smaken vaker terugkomen op de burger. "Zoals augurk, ingemaakte komkommer of (kimchi) gefermenteerde groenten. Ook zie ik vaker Aziatische invloeden terugkomen, bijvoorbeeld krokant zeewier, dat als een krokant chipje de plaats van bacon inneemt. Tot slot wordt er steeds vaker geëxperimenteerd met exotische, gekke smaken. Wij hebben de wiedewietsaus, gemaakt met cannabis, limoen en notenolie. Waanzinnig lekker."

Al met al denkt De Lange dat de burger voorlopig volop gegeten blijft worden. "De hamburger blijft altijd bestaan", denkt hij. "Iedereen lust het, er is genoeg variatie in te vinden, het is betaalbaar en je kunt het bijna ieder moment van de dag eten."

Bron: NU.nl

 


Terug naar het overzicht

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Er kan bij ons niet gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven! Is er geen plek, start dan vast met een drankje aan de bar. Onze borrelkaart stilt je eerste trek.

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 12u de deur en blijft het keukenteam tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelfs een uurtje langer. De bar blijft open tot gezellig laat!

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2017 - Realisatie: essns