Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Beste Hamburger 2020

Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit

Burgerspecialist Ter Marsch & Co blinkt opnieuw uit tijdens Horecava 2020 met Koreaanse burger. 

Chef Rohini Atwaroe van Ter Marsch & Co is tijdens de Horecava winnaar geworden van de Lekkerste Hamburger 2020. ‘The Gojira’ werd maandag 13 januari tijdens de horeca vakbeurs in Amsterdam RAI unaniem als lekkerste beoordeeld. Dit is een Koreaanse burger geserveerd op een Aziatische steambun met een patty van dry aged rib eye en Japanse Wagyu vlees.

Kloppend totaalplaatje 

De burger is belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips. De pulled pork is gestoofd in een bulgogi marinade, een zoete complexe saus, en in de Yuzu Iki Beer, dat voor een zuurtje en bitter zorgt. Gochujang is een gefermenteerde soja bonen pasta, dat ervoor zorgt dat er een umami smaak ontstaat vanwege het fermentatie proces. Volgens het juryrapport was de presentatie tot in de puntjes uitgevoerd en is er tot in de kleinste details nagedacht over een kloppend totaalplaatje. De jury beoordeelde de burger onder meer ook als origineel met een mooie opbouw en zeer uitgesproken en diverse smaken die wel complementair aan elkaar zijn.

Burgerspecialisten 

Met het behalen van deze prijs bewijst Ter Marsch & Co dat ze nog steeds tot de beste burgerspecialisten van Nederland behoren. In 2015 sleepte de burgerbar al eens de prijs voor beste burger tijdens de Horecava in de wacht en onlangs won Ter Marsch & Co Amsterdam de award in de categorie Best Restyling tijdens de Entree Awards 2019. De prijswinnende ‘The Gojira’ is vanaf vrijdag 18:00 verkrijgbaar in de Rotterdamse en Amsterdamse vestigingen van Ter Marsch & Co. De burger wordt op een waanzinnige manier geserveerd in een Aziatisch stoommandje en gaan per twee stuks.


Bron: Entree Magazine

 


Terug naar het overzicht

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Er kan bij ons niet gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven! Is er geen plek, start dan vast met een drankje aan de bar. Onze borrelkaart stilt je eerste trek.

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 12u de deur en blijft het keukenteam tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelfs een uurtje langer. De bar blijft open tot gezellig laat!

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2017 - Realisatie: ESENS DESIGN