Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Lekkerste Frietje 2020

Ter Marsch & Co wint Lekkerste Frietje

Mitch Kramer van Ter Marsch & Co heeft de Lekkerste Wedstrijden in de categorie Lekkerste Frietje gewonnen. Hij verraste de jury met 'Sweet Fries of Mine', een kwalitatief hoogstaand gerecht met zoete-aardappelfriet.

Kramer, die zowel bij Ter Marsch & Co in Amsterdam als in Rotterdam werkt, schotelde de jury van het Lekkerste Frietje een gerecht voor waarin hij friet van zoete aardappel combineerde met mayonaise van wintertruffel, Parmezaanse kaas en gedroogde Hollandsche worst. Hij laat volgens de jury zien wat er allemaal mogelijk is met zoete-aardappelfriet. ‘Visueel en qua smaak – met de prachtige kleuren, de geschaafde Parmezaanse kaas en worst – heeft Sweet Fries of Mine de jury echt verrast.’

Gisteren pas ingeschreven
Kramer sprong bijna een gat in de lucht nadat hij had gewonnen, terwijl hij drie dagen geleden nog niet eens wist dat hij mee zou doen. ‘Ik heb me officieel gisteren pas ingeschreven, nadat de organisatie ons had overgehaald. We zijn gewoon hartstikke druk. Maar we hebben het geregeld en hebben het gerecht vanaf dat moment bedacht.’ De bedoeling is dat Sweet Fries of Mine op het menu van Ter Marsch & Co komt.

Zilver en brons
Leanne la Grange van Frietboutique, de buurvrouw van Ter Marsch & Co in Rotterdam, pakte het zilver met ‘Fries from Desire’, een Israëlisch getint frietgerecht met aubergine, mangochutney, tahini-mayonaise, ingelegde rode kook en pita crumble. Robbert Jan de Veen van De Daltons in Voorthuizen ging ervandoor met het brons. Hij schotelde de jury de ‘Banker’ voor, een frietje voor met chuck-eye roll, cheddar, paprika, courgette, maïs en zoetzure komkommer.

In totaal deden negen kandidaten mee aan het Lekkerste Frietje, dat voor de tweede keer werd georganiseerd.


Bron: Misset Horeca

 


Terug naar het overzicht

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Er kan bij ons niet gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven! Is er geen plek, start dan vast met een drankje aan de bar. Onze borrelkaart stilt je eerste trek.

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 12u de deur en blijft het keukenteam tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelfs een uurtje langer. De bar blijft open tot gezellig laat!

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2017 - Realisatie: ESENS DESIGN