Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamTer Marsch&Co - KalverstraatBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Fries

- DE BOER EN DE AARDAPPEL -

Het begint bij een Nederlandse boer die van generatie op generatie aardappelen verbouwt. Iedere dag worden de aardappelen rechtstreeks van de boer in grote zakken naar onze winkel gebracht om ze ter plekke te snijden tot verse frieten.

Onze frietaardappelen zijn grote Agria’s van de beste kwaliteit. Het ras Agria is speciaal ontwikkeld voor het maken van frietjes. Agria levert een mooi goudgeel frietje op, krokant van buiten en met een fijne zachte aardappelsmaak van binnen. In overleg met onze boer kiezen wij de juiste teeltmaatregelen wat een fantastisch product oplevert.

- DE BESTE KWALITEIT VOOR ONZE GASTEN -

Bij alles wat we doen bij Ter Marsch & Co staat de kwaliteit van onze producten voorop. Zo ook voor onze verse frieten wat niet eindigt bij de oogst van onze aardappels. Ook bij de bewaring van de aardappelen controleren wij de temperatuur en meten we het zetmeelgehalte. Ook bewaren wij de aardappels in kisten wat voorkomt dat er beschadigingen kunnen optreden zodat wij er de lekkerste frieten van kunnen maken.

- ECHTE VERSE FRIET -

In onze winkel worden de aardappelen dagelijks met de hand gesneden tot verse frieten. Daarna worden ze voorgebakken zodat de aardappel voorgaard en daarna mogen ze afkoelen. Als laatste bakken wij ze af tot in perfectie. Dit doen wij in 100% plantaardige olie wat een mooi goudgeel frietje oplevert met een lekker dun schilletje, krokant van buiten en met een fijne zachte aardappelsmaak van binnen. De frieten zouten wij met Keltisch zeezout wat een mineraalrijk zeezout is dat met liefde en respect voor de natuur op traditionele wijze is gewonnen. Na het bakken worden de frieten geserveerd met onze huisgemaakte sauzen in puntzak of een luxueus bakje bij de signatures. Smakelijk!

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Beste Burgerlover, leuk dat je wilt langskomen in deze moeilijke corona tijd, wij waarderen dit zeer. Er kan bij ons worden gereserveerd op het moment van aankomst aan de deur. Nu ten tijde van de lockdown voor restaurants zijn wij dagelijks geopend voor afhaal van 17:00 tot 21:00

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00
17:00 - 21:00

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 17u de deur en blijft het keukenteam tot 21u.

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2020 - Realisatie: ESENS DESIGN