Fries
- DE BOER EN DE AARDAPPEL -


Het begint bij een Nederlandse boer die van generatie op generatie aardappelen verbouwt. Iedere dag worden de aardappelen rechtstreeks van de boer in grote zakken naar onze winkel gebracht om ze ter plekke te snijden tot verse frieten.
Onze frietaardappelen zijn grote Agria’s van de beste kwaliteit. Het ras Agria is speciaal ontwikkeld voor het maken van frietjes. Agria levert een mooi goudgeel frietje op, krokant van buiten en met een fijne zachte aardappelsmaak van binnen. In overleg met onze boer kiezen wij de juiste teeltmaatregelen wat een fantastisch product oplevert.
- DE BESTE KWALITEIT VOOR ONZE GASTEN -
Bij alles wat we doen bij Ter Marsch & Co staat de kwaliteit van onze producten voorop. Zo ook voor onze verse frieten wat niet eindigt bij de oogst van onze aardappels. Ook bij de bewaring van de aardappelen controleren wij de temperatuur en meten we het zetmeelgehalte. Ook bewaren wij de aardappels in kisten wat voorkomt dat er beschadigingen kunnen optreden zodat wij er de lekkerste frieten van kunnen maken.


- ECHTE VERSE FRIET -


In onze winkel worden de aardappelen dagelijks met de hand gesneden tot verse frieten. Daarna worden ze voorgebakken zodat de aardappel voorgaard en daarna mogen ze afkoelen. Als laatste bakken wij ze af tot in perfectie. Dit doen wij in 100% plantaardige olie wat een mooi goudgeel frietje oplevert met een lekker dun schilletje, krokant van buiten en met een fijne zachte aardappelsmaak van binnen. De frieten zouten wij met Keltisch zeezout wat een mineraalrijk zeezout is dat met liefde en respect voor de natuur op traditionele wijze is gewonnen. Na het bakken worden de frieten geserveerd met onze huisgemaakte sauzen in puntzak of een luxueus bakje bij de signatures. Smakelijk!