Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken

Our awards

Award Winning Burgers


Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’.

Volgens de jury moet een burger ten alle tijden juicy zijn en bij Ter Marsch & Co ondervonden ze de perfecte cuison, medium rare. Daarnaast waren ook de verhoudingen van de toppings en de looks doorslaggevend voor de eerste plek. Deze burger vind je op onze menukaart terug als de ‘Ter Marsch Grande’.

Winnaar Best Burger

‘Beste Hamburger van Nederland’


Naar aanleiding van deze prachtige onderscheiding als Rotterdamse vlaggendrager is Ter Marsch & Co het avontuur aan gegaan om te strijden voor die felbegeerde award voor ‘Beste Hamburger van Nederland’. Een landelijke onderscheiding waar jaarlijks om gestreden wordt op de Horeca Vakbeurs Horecava. Voor deze competitie creëerde Ter Marsch & Co de ‘Burgeresse’, en won hiermee de eerste prijs voor de ‘Beste Hamburger van Nederland’.

Ter Marsch en Co “World Food Championships” United States America


Na aanleiding van het winnen van Nederlands Beste Hamburger is Ter Marsch & Co gevraagd om deel te nemen aan de kampioenschappen voor Worlds Best Burger op de World Food Championships in Florida, USA, wat plaatsvond November 2015. Maandenlange voorbereidingen, proeven, testen en trainen waren we er helemaal klaar voor. Teamleden en thermo-blenders, alles vloog mee naar Amerika. Met een team van Ter Marsch & Co specialisten en fanatisten is Ter Marsch & Co naar de andere kant van de wereld gevlogen om deel te nemen aan de meest prestigieuze hamburger wedstrijd ter wereld. Voor deze competitie heeft Pat La Frieda uit New York zijn beste kwaliteit Wagyu vlees komen brengen, om onze hoge kwaliteit te kunnen verzekeren. Na een heel spannende race heeft Ter Marsch & Co, als enige Nederlandse finalist, uiteindelijk de 12e plek op de wereldranglijst in mogen nemen.

Om deze reden is de Royal Dutch Burger van Ter Marsch & Co een begrip geworden in binnen- en buitenland. Ben je benieuwd naar deze burger? Hij staat bij ons op de kaart!

Winnaar Best Burger

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Er kan bij ons niet gereserveerd worden, gewoon gezellig aanschuiven! Is er geen plek, start dan vast met een drankje aan de bar. Onze borrelkaart stilt je eerste trek.

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 02:00 (keuken tot 23:00)
12:00 - 01:00 (keuken tot 22:00)

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Op de Witte de Withstraat nummer 70 openen wij elke dag 7 dagen per week om 12u de deur en blijft het keukenteam tot 22u. Op vrijdag en zaterdag blijven zij zelfs een uurtje langer. De bar blijft open tot gezellig laat!

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2017 - Realisatie: essns