Ter Marsch&Co - Rotterdam Ter Marsch&Co - Amsterdam Ter Marsch&Co - Utrecht Ter Marsch&Co - Kalverstraat
Andere zaken

Our awards

Award Winning Burgers


Al sinds de opening in 2014 is het prijzen circus bij Ter Marsch & Co. De beroemde hamburgers hebben verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen. Door de jaren heen heeft Ter Marsch & Co hierdoor een cult-achtige status ontwikkeld. Naast de burgers zijn zelfs de frieten niet onopgemerkt gebleven en werden die bekroond tot het lekkerste frietje van Nederland.

Winnaar Best Burger

Ter Marsch & Co Winnaar beste hamburger Rotterdam 2014


Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’. Volgens de jury moet een burger ten alle tijden juicy zijn en bij Ter Marsch & Co ondervond de jury de perfecte garing, medium rare. Daarnaast waren ook de verhoudingen van de toppings en de looks doorslaggevend voor de eerste plek. Deze winner vind je op onze menukaart terug als de ‘Ter Marsch Grande’.

Ter Marsch & Co winnaar beste hamburger Nederland 2015


Beste Burger van Nederland; een landelijke onderscheiding waar jaarlijks om gestreden wordt op de Horeca vakbeurs Horecava. Voor deze competitie creëerden wij een vrouwvriendelijke burger in een iets kleiner formaat “de Burgeresse’. “De burger had ‘gewoon’ de beste smaak. Alle componenten waren aanwezig en de vers uitstraling was top’, aldus voorzitter Hans van Dijk, vleesexpert SVO vakopleiding food”. Voor de echte trek is er ook een grotere te bestellen.

Winnaar Best Burger

Winnaar Best Burger

Ter Marsch & Co winnaar beste burgerbar Amsterdam 2016


In 2016 ging Esquire Magazine op zoek naar de beste burgerbar van Amsterdam en uit tientallen zaken werd unaniem Ter Marsch & Co gekozen. Toen de burgerredactie van Esquire in 2016 drie verschillende burgers proefde, werd er unaniem ingestemd dat dit de beste burgers uit de test waren. Esquire at de Ter Marsch classic, De Burgeresse en de Ter Marsch Grande. Uit het juryrapport: 'Een overdadige burger. Goed broodje. De burger is dubbel gesausd, het vlees is precies goed in de vorm van een hockeypuck.' 'Goed gebakken, mooi rosé van binnen en de burger is rijkelijk belegd. Deze burger moet je zien als een diner, en niet als een standaard fast food burger. Deze mannen nemen hun werk serieus, en dat proef je.'

Ter Marsch & Co 12e plek World’s Best Burger op de World Food Championships USA, Florida 2015


In 2015 behaalde Ter Marsch & Co als één van de 150 deelnemers tijdens de wereldkampioenschappen de 12e plaats in de categorie “World’s Best Hamburger”. Maandenlange voorbereidingen, proeven, testen en trainen. Stopwatches en thermo-blenders, alles ging mee naar Amerika. Met een team van Ter Marsch & Co specialisten en fantasten zijn ze naar de andere kant van de wereld gevlogen om deel te nemen aan de meest prestigieuze hamburger wedstrijd ter wereld. Na een heel spannende race heeft Ter Marsch & Co, als enige Nederlandse finalist uiteindelijk de 12e plek op de wereldranglijst in mogen nemen. Om deze reden is onze Royal Dutch burger een begrip geworden in binnen- en buitenland.

Winnaar Best Burger

Winnaar Best Burger

Ter Marsch & Co winnaar beste hamburger Nederland 2020


Ter Marsch & Co winnaar lekkerste hamburger van Nederland
Burgerspecialist blinkt opnieuw uit tijdens Horecava 2020 met Koreaanse burger ‘The Gojira’ werd maandag 13 januari tijdens de horeca vakbeurs Horecava in Amsterdam unaniem als lekkerste beoordeeld. Volgens het juryrapport was de presentatie tot in de puntjes uitgevoerd en is er tot in de kleinste details nagedacht over een kloppend totaalplaatje. De jury beoordeelde de burger onder meer ook als origineel met een mooie opbouw en zeer uitgesproken en diverse smaken die wel complementair aan elkaar zijn. De Gojira is een Koreaanse burger geserveerd op een Aziatische steambun met een patty van dry aged vlees en belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips.

Ter Marsch & Co winnaar Lekkerste Frietje 2020


Het frietje van bar Ter Marsch & Co is tijdens de Horecava 2020 uitgeroepen tot het Lekkerste Frietje 2020. Ter Marsch & Co verraste de jury met ‘Sweet Fries of Mine’. friet van zoete aardappel, gecombineerd met mayonaise van zwarte wintertruffel, Parmezaanse kaas, kaas-pinda-crumble, gedroogde Hollandse worst en gefrituurde peterselie. Volgens de jury had het frietje een waanzinnige presentatie: “Visueel is het frietje zeer aantrekkelijk en qua smaak een schot in de roos. Door de geschaafde Parmezaanse kaas en de worst heeft ‘Sweet Fries of Mine’ de jury echt verrast.”

Winnaar Best Burger

Contact

TerMarsch&Co - Rotterdam

Witte de Withstraat 70 Rotterdam
info.rotterdam@termarschco.nl

Beste Burgerlover, leuk dat je wilt langskomen!

Facebook Instagram

OPENINGSTIJDEN

12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00
12:00 - 20:00

Bereikbaarheid Rotterdam In en rondom de Witte de withstraat kun je parkeren, evenals in de nabijgelegen parkeergarage Westblaak. Ook kun je de metro of tram pakken en bij Beurs of Eendrachtsplein uitstappen.

Kaart Rotterdam

Ter Marsch Rotterdam
Ter Marsch & Co 2020 - Realisatie: ESENS DESIGN