Ter Marsch&Co - RotterdamTer Marsch&Co - AmsterdamRestaurant de WithBakkerij Ter Marsch
Andere zaken
ennl

Bakkerij

Het is allemaal begonnen bij de zoektocht van de familie Ter Marsch naar dé perfecte hamburgerbol. In deze zoektocht ontmoetten zij bakker Edwin Klaasen van Desemenzo. Na meer dan een jaar experimenteren is de samenwerking een feit en is Bakkerij ter Marsch & Edwin Klaasen geboren.

Bakkerij Ter Marsch & Edwin Klaasen is ontstaan uit een bijzondere samenwerking, waarin het mooiste van twee werelden, bakkers vak en horeca, samenkomen. Door krachtenbundeling en het samen streven naar perfectie, is de ultieme hamburgerbol ontstaan.

De brioche wordt gemaakt in een kleine gespecialiseerde bakkerij aan de rand van Rotterdam, waar ons bakkersteam dag in dag uit bezig is met het bakken van brioche op eigen wijze. Dat betekent iedere dag leren, experimenten en beter maken. Het resultaat: een ultieme hamburgerbol!

Brioche

Bij Bakkerij Ter Marsch by Edwin Klaasen streven wij naar zo vers, zo puur en zo eerlijk mogelijk. Meer dan een jaar zijn bakker Edwin Klaasen en Chef-kok Olaf Oldenburgbezig bezig geweest om de ultieme hamburgerbol te ontwikkelen. Dit is een brioche gemaakt van tarwebloem, verse scharreleieren, roomboter en volle melk zonder onnodige geur kleur en smaakstoffen. Dit zorgt voor een stevige brioche met een karaktervolle smaak, waar je voor de liefhebber de perfecte hamburger mee kan maken.

De ultieme hamburgerbol van brioche is mooi stevig en makkelijk met de hand te eten. De bol is op dit moment verkrijgbaar in 80 gram, in twee soorten: naturel en met een variatie van lijnzaad en sesamzaad.
De briochebollen zullen gebruikt worden in de eigen burger zaken van Ter Marsch & Co in Amsterdam en Rotterdam en zullen daarnaast verkrijgbaar zijn in andere horeca gelegenheden.

Edwin Klaasen

Edwin Klaasen, alias #Bakkertjezelf heeft in 2007 desembrood onder de naam Desemenzo op de markt gebracht. Zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkers vak werken aanstekelijk. Edwin heeft al bij veel mensen het enthousiasme voor brood overgebracht.
Voor Edwin zijn niet alleen kennis en ervaring, maar vooral gevoel en gedrevenheid ontzettend belangrijke elementen in zijn vak; zo kom je tot het perfecte brood.

Edwin wil graag zijn liefde voor en visie op brood delen met anderen. Dit doet hij door middel van workshops op festivals en evenementen. Ook is Edwin gastdocent op verschillende culinaire opleidingen en in 2013 bracht hij zijn boek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit.

Edwin wil zich graag blijven ontwikkelen, vernieuwen en (laten) inspireren. Daardoor werkt hij op bijzondere locaties en gaat hij graag nieuwe samenwerkingen aan. Zo dus ook die met de familie Ter Marsch.

Proeven?

Wij zijn trots op onze ultieme hamburgerbol en we willen deze graag aan jou laten proeven!
Bel de bakker of je kunt melen naar bakkerij@termarschco.nl

Bakkerij Ter Marsch & Co 2019 - Realisatie: essns