Our awards



Ter Marsch & Co Winnaar beste hamburger Rotterdam 2014

Sinds de opening in 2014 staan de hamburgers van Ter Marsch & Co in de belangstelling. Waar wij dit openingsjaar al gelijk met onze neus in de boter vielen toen Ter Marsch & Co een mediaprijs overhandigd heeft gekregen als ‘Beste Burger van Rotterdam’. Volgens de jury moet een burger ten alle tijden juicy zijn en bij Ter Marsch & Co ondervond de jury de perfecte garing, medium rare. Daarnaast waren ook de verhoudingen van de toppings en de looks doorslaggevend voor de eerste plek. Deze winner vind je op onze menukaart terug als de ‘Ter Marsch Grande’.



Ter Marsch & Co winnaar beste burgerbar Amsterdam 2016

In 2016 ging Esquire Magazine op zoek naar de beste burgerbar van Amsterdam en uit tientallen zaken werd unaniem Ter Marsch & Co gekozen. Toen de burgerredactie van Esquire in 2016 drie verschillende burgers proefde, werd er unaniem ingestemd dat dit de beste burgers uit de test waren. Esquire at de Ter Marsch classic, De Burgeresse en de Ter Marsch Grande. Uit het juryrapport: 'Een overdadige burger. Goed broodje. De burger is dubbel gesausd, het vlees is precies goed in de vorm van een hockeypuck.' 'Goed gebakken, mooi rosé van binnen en de burger is rijkelijk belegd. Deze burger moet je zien als een diner, en niet als een standaard fast food burger. Deze mannen nemen hun werk serieus, en dat proef je.'



Ter Marsch & Co winnaar beste hamburger Nederland 2020

Ter Marsch & Co winnaar lekkerste hamburger van Nederland
Burgerspecialist blinkt opnieuw uit tijdens Horecava 2020 met Koreaanse burger
‘The Gojira’ werd maandag 13 januari tijdens de horeca vakbeurs Horecava in Amsterdam unaniem als lekkerste beoordeeld. Volgens het juryrapport was de presentatie tot in de puntjes uitgevoerd en is er tot in de kleinste details nagedacht over een kloppend totaalplaatje. De jury beoordeelde de burger onder meer ook als origineel met een mooie opbouw en zeer uitgesproken en diverse smaken die wel complementair aan elkaar zijn. De Gojira is een Koreaanse burger geserveerd op een Aziatische steambun met een patty van dry aged vlees en belegd met zoetzure mini komkommer en mini bok choy, bulgogi pulled pork en geroosterde buikspek, rode ui, yuzu manuka honing, gochujang saus en nori cassava chips.